Over Studio Spoelder

Studio Spoelder is een creatieve multidisciplinaire studio die zich richt op simpelrobuust en duurzaam design zoals grafisch ontwerp, foto/video producties en 3D animaties. Studio Spoelder maakt creaties die niet direct in de prullenbak verdwijnen, maar die een lange tijd bruikbaar zijn, die aanzetten tot nadenken. Voor de producten en diensten van bedrijven maakt Studio Spoelder Duidelijkesimplistische en begrijpbare uitingen. Uitingen voor een duurzamere wereld, mens en milieu. Een boodschap die beklijft.

Werkwijze

Wensen
In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en behoeften. We kijken hoe we deze op de juiste manier kunnen verwerken in de huisstijl, animaties of bedrijfsfilm.

Ontwerp voorstel
Het zorgvuldig vormgegeven design of storyboard wordt gepresenteerd om te kijken of het aan uw gestelde eisen voldoet. Daarbij testen we of de boodschap van uw bedrijf aanspreekt en duidelijk overkomt.

Uitwerking
Zijn we tot een uiting gekomen die qua vormgeving exact aan uw wensen voldoet, dan wordt deze tot in detail nauwkeurig uitgewerkt.

Toepassing
Het goedgekeurde design wordt toegepast op de verschillende huisstijldragers zoals; visitekaart, briefpapier en websites

Diensten

Branding

Huisstijlen & logo design

Of u een bestaand bedrijf wilt verder ontwikkelen of er net een begint, Studio Spoelder helpt u met het creëeren van een eigen en duidelijke identiteit.

Advertenties, marketing materiaal, visitekaartjes of wat u ook nodig heeft om op te vallen. Studio Spoelder creëert voor u op maat gemaakte unieke uitingen, die uw doelgroep gegarandeerd raakt.

Grafisch ontwerp

Visitekaartjes, briefpapier, 
boekjes, magazines, flyers, 
folders & posters

Fotografie

Fotografie van architectuur, 
interieur, Landschappen, Evenementen.

Bedrfijs-, product of landchaps foto’s, Studio Spoelder gebruikt op een effectieve manier fotografie in uw projecten om op unieke en artistieke wijze uw verhaal te vertellen.

3D-visualisatie is een onmisbaar hulpmiddel geworden bij product- en projectevaluaties. Of het nu gaat om een residentieel bouwproject, een nieuw product, een display, een interieurontwerp, een verklarende animatie of een beursstand… een 3D visualisatie helpt uw klanten om sneller de juiste keuzes te maken.

3D animatie

Vandaag de dag is video een krachtig communicatiemiddel. Voor uw website is een sfeervolle en duidelijke film een echte eyecatcher. Voor beurspresentaties zijn treffende bedrijfsvideo's de juiste keuze om potentiële klanten te trekken. Is voor uw product een papieren handleiding niet voldoende, dan is een passende video een prima toevoeging.